Werken bij SED

Werken bij de SED organisatie, betekent werken met ambitie. Visie en vooruitgang maken van onze organisatie een aantrekkelijke werkgever waar altijd ruimte is voor nieuwe projecten, nieuwe initiatieven en nieuwe krachten. Deel je kennis en lever met jouw inzichten een bijdrage in het waarmaken van onze ambities! Waar staat de SED organisatie voor? Drie kernwaarden typeren onze cultuur:

Samen beter
2 weten meer dan 1. Samen sta je sterk. Dat betekent dat je je kennis deelt en open staat voor een ander. Ook onderneem je actie om samen het beste resultaat te behalen. Aanpakken, afstemmen en oplossen.

Enthousiast
Je bent trots op onze gemeentes en trots op onze democratie. Dat is wat ons bindt. Aan de slag, voor inwoners, bedrijven en instellingen. Uiteraard binnen de mogelijkheden die de politiek aangeeft. Je neemt verantwoordelijkheid en gaat problemen niet uit de weg. Als het nodig is loop je twee stappen harder, met plezier en met trots!

Dynamisch
Er is veel beweging, veel ontwikkeling en er is sprake van een hoog tempo. We werken voor 3 gemeentebesturen met eigen wensen en kenmerken. Dat vraagt flexibiliteit, aanpassingsvermogen, ontwikkeling. Dat betekent dat je vragen stelt om de zaken te begrijpen en te waarderen. Je bent onderzoekend en nieuwsgierig naar wat anderen drijft. Je verkent nieuwe mogelijkheden, doet voorstellen en je ontwikkelt jezelf. Fouten maken mag, als je ze maar erkent en er van leert.